Muotivinkit isommassa koossa

Onko shoppailu pluskoon-naiselle vaikeaa? Vastaus on, että ei tarvitse olla. Monet suurimmat tavaratalot ovat panostaneet viime aikoina myös laajoihin plus-kokoisiin mallistoihin, joten kaikille löytyy jotain. Monella plus-kokoisella naisella on väärä kuva pukeutumisestaan ja he usein luulevat, että täytyy peitellä sitä sun tätä. Tämä ei voisi olla enemmän väärin! Tarkoitus on juuri päinvastainen: korostaa muotoja!

Korosta muotoja oikealla tavalla!
Pluskoon vaatteet ovat nykyään ihan yhtä tyylikkäitä ja hyvin istuvia kuin kaikki muutkin vaatteet. Ennen kurjat säkkimäiset kaavut olivat kuin pahasta unesta. Mutta nyt tarkoituksena on korostaa sekä muotojaan, että parhaita puoliaan tyylikkäällä tavalla. Kaikilla naisilla on oikeus tuntea itsensä kauniiksi, tyylikkääksi sekä seksikkääksi. Vaatteen oikealla leikkauksella ja mallilla voi saada aikaan ihmeitä. Vaatteet ja niiden mallit tulee valita oman vartalotyypin mukaan.

Esimerkiksi oikeantyylinen vyötärö housuissa voi muuttaa koko asun ulkonäön dramaattisesti. Jos maha pömpöttää, voi vastaus olla mallissa, jossa on korkeampi vyötärö. Mekoissa kietaisumallit istuvat erinomaisesti ja korostavat vyötäröä imartelevalla tavalla. Unohda empiirimalliset leikkaukset, jossa rinnan alla kulkeva sauma jättää lopun vartalon väljän kankaan peittoon. Tämä malli ei juuri korosta mitään muotoja, vaan saa ainoastaan aikaan kurjan ja muodottoman ulkonäön. Myös niin sanotut boot-cut malliset housut voivat tehdä paljon, sillä kyseinen leikkaus pidentää sääriä. Tällaiset housut yhdessä korkeiden korkojen kanssa, esimerkiksi klassisten nahka-nilkkureiden kanssa, saavat aikaan pidemmän ja hoikemman kokonaisvaikutelman. Kyse ei siis ole koosta, tai koon peittämisestä, vaan valitun asukokonaisuuden yhdistelmästä.zizzi-til-ennenvanha-fi

Hanki inspiraatiota eri puolilta
plus-koon vaatteet naisille eivät todellakaan tarvitse olla tylsiä eikä varsinkaan muodottomia! Inspiraatiota voi hankkia esimerkiksi netistä ennen ostoksille lähtöä. Useita kiinnostavia sivuja on tarjolla, jossa käydään läpi pukeutumisen perussäännöt. Voit lukea mitkä mallit ja minkätyyppiset leikkaukset sopivat juuri sinun vartalotyyppiisi ja mitä kannattaa ajatella, jos haluaa korostaa tiettyä vartalonosaa tai peittää jotakin, jota ei vastaavasti tahdo korostaa. Pääasia on, että ei peitä kokonaan itseään ja muotojaan. Myös useat muotilehdet ovat viimeaikoina ottaneet asiakseen korostaa plus-kokoista muotia. Näistä lehdistäkin voi hakea inspiraatiota ja muokata asua juuri itselleen sopivaksi. Kun tietää minkä tyylisiä vaatteita on etsimässä, shoppailusta tulee huomattavasti hauskempaa ja jännittävämpää ja huomaamatta voi vaihtaa koko tyylinsä parempaan päin! Tietenkin liikkeissä on myös ammattitaitoisia myyjiä, joilta kannattaa kysyä neuvoja, mikäli on epävarma vaatteiden istuvuudesta. Kysy rohkeasti apua, sillä sitä varten he ovat paikalla. Pienetkin vinkit, jotka eivät ole itselle tulleet mieleen, voivat muuttaa omaa tyyliä huomattavasti.

Kohota itsetuntoasi ostoskierroksella!
Plus-kokoiset naiset eivät välttämättä pidä shoppailusta. Voi olla vaikeaa löytää vaatteita, eikä pukuhuoneessa vaatteiden kokeileminen ehkä innosta. Mutta neuvoisimme kuitenkin, että kannattaa lähteä ostoksille sillä mielellä, että jotain tulee varmasti löytymään, ja siinä samalla mahdollisesti oppii jotain uutta! Kun uskaltaa kysyä apua, kokeilla uusia malleja ja venyttää omia rajojaan, niin itsetunto ja itseluottamus kasvavat. Kaikilla on oikeus tuntea itsensä kauniiksi, itsevarmaksi, seksikkääksi ja tyylikkääksi, mutta kun on vuosien ajan piilotellut itseään, voi olla vaikeaa rikkoa totuttuja kuvioita ja kokeilla jotain uutta. Mutta tutustuessasi asiaan enemmän, niin opit mitkä mallit sopivat sinulle ja uskallat kokeilla jotain uutta. Samalla tulet huomaamaan, että kaiken kangasmäärän alla on koko ajan piileskellyt kaunis ja muodokas nainen, joka vihdoin pääsee valloilleen! Ota askel kohti tuntematonta, ja kokeile jotain, jota et koskaan aiemmin olisi voinut kuvitellakaan kokeilevasi! Ja vaikka sovittamasi vaate ei olisi mieluinen, ehkä sen malli tai leikkaus antaa osviittaa siihen, minkä malliset vaatteet sopivat sinulle.