Istuvia farkkuja kurveille

Hyvin istuvat farkut ovat jokaisen vaatekaapin peruspilari, eikä farkkuja voi koskaan olla liikaa. Meillä Zizzi.fi:ssä on ammattilaisten laaja ja jatkuvasti päivittyvä valikoima trendikkäitä farkkuja kurvikkaille naisille, tyylistä tai mukavuudesta tinkimättä. Valikoimasta löydät niin ¾ – housut, farkkushortsit, kuin myös baggy sekä slim-fit mallit jokaiselle kropalle. Kokoja, tyylejä sekä värejä on jokaiseen tyyliin sopivaksi, ja farkkujen tuoma monipuolisuus takaa täydellisen asukokonaisuuden niin arkeen kuin juhlaankin.

 

Tyylin peruspilari

Tärkeintä farkkujen valinnassa on tyylikkyys, mutta myös istuvuus ja mukavuus. Meidän mallistostamme löydät myötäileviä ja mukavia farkkuja, jotka kuitenkin ovat hyvälaatuisia ja säilyttävät muotonsa pitkään. Ammattilaisten laatima farkkuopas takaa myös täydellisen istuvuuden kaikenkokoisille naisille, koska jokainen nainen ansaitsee täydellisesti istuvat farkut jotka eivät purista tai hiosta.

Vaikka muoti vaihtuu jatkuvasti, pysyvät farkut aina suurena osana perusvaatteista. Siksi farkkujen ostaminen on aina hyvä sijoitus, ja hyvin istuvia farkkuja kannattaa hankkia jopa useammat. Farkut ovat myös aina turvallinen valinta ja vaikeiden asukokonaisuuksien pelastaja. Farkkujen pesu sekä säilytys on huomattavasti muita vaatteita yksinkertaisempaa, koska farkut eivät likaannu tai rypisty yhtä helposti kuin muut vaatteet.

Pesusta ja vaatteiden ylläpidosta ei siis kannata turhaan huolehtia. Meidän farkkumme on tehty laadukkaista materiaaleista, mikä takaa että farkut ylläpitävät hyvän istuvuuden eikä kangas löysty liikaa.

 

Monipuolinen moderni klassikko

 

Klassisten farkkujen monipuolisuus on myös suuri helpotus arkeen ja eri asukokonaisuuksien suunnitteluun. Hyvin istuvat farkut ovat myös ajaton vaihtoehto jonka voi yhdistää melkein minkä vaan vaatteen kanssa. Kurveja myötäilevistä perusfarkuista saa myös juhlallisen asukokonaisuuden helposti vaihtamalla yläosaa. Hyvät farkut päivällä voi yhdistää arkiseen t-paitaan ja illalla vaihtaa bleiseriin tai tunikaan, jolloin mukavuudesta tinkimättä tyyli vaihtuu juhlaan sopivaksi. Joustavissa ja istuvissa farkuissa jaksaa juhlia!
Meiltä Zizzi.fi:stä saat ammattilaisten valikoimia kokoelmia, jotka seuraavat uusimpia muotitrendejä klassikoita ja perusfarkkuja unohtamatta. Myötäilevien perusfarkkujen lisäksi valikoimastamme löydät uusimpia uutuuksia suoraan muotikaupunkien inspiroimista kokoelmista. Me Zizzi:llä uskomme ettei uusien trendien kuulu jäädä vain muotinäytöksiin vaan haluamme antaa asiakkaillemme saman itsevarmuuden farkkujen suhteen kuin itse kävelisit muotinäytösten lavoilla!

 

Vaihtuvia malleja ja vanhoja suosikkeja

 

Usein päivittyvä valikoimamme takaa jokaiselle täydellisesti istuvat arkifarkut, mutta miksei myös kokeilla jotakin täysin uutta? Meiltä löydät laajan värivalikoiman ja useampia eri tyyleihin sopivia farkkuja eri tilanteisiin ja sesonkeihin. Valikoimastamme löydät klassisia suoralahkeisia denim-farkkuja jotka sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen, kuten myös tiukempia stretch-kankaasta tehtyjä farkkuja jotka eivät purista mistään, ja joissa jaksaa istua koko päivän. Jokainen nainen ansaitsee useammat parit hyvin istuvia ja myötäileviä farkkuja, niin klassiset ja ajattomat perusfarkut, kuin myös trendikkäät ja sesonkiin sopivat farkut. Miksi siis odottaa kauempaa? Tilaa verkossa, ja saat upouudet farkut toimitettuina 2-5 arkipäivässä. Tarjoamme myös 14. päivän vaihto- sekä palautusoikeuden, sekä ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksiin.