Ilmaiset äänikirjat haltuun hyvällä älypuhelimella

Ilmaiset äänikirjat tarjoavat roppakaupalla hyvää viihdettä! Ne viihdyttävät sinua silloinkin, kun tunnet olevasi ihan yksin, mutta et syystä tai toisesta jaksa tai voi itse lukea. Ne myös kulkevat näppärästi mukana, kun mukana on hyvä älypuhelin. Älypuhelimen lisäksi kannattaa panostaa hyviin kuulokkeisiin, jotta tarinoiden kuunteleminen onnistuu intiimisti myös yleisillä paikoilla! Parhaimmillaan älylaitteet ovat omia henkilökohtaisia terveysvalmentajia, jotka kulkevat aina mukana ja hyvät tarinat voivat olla mukana kohentamassa mielialaasi. Tätä kautta ne tuovat elämääsi hyvinvointia ja auttavat pitämään huolta myös fyysisestä kunnostasi esimerkiksi älykellon rinnalla.

Mistä löydän ilmaiset äänikirjat?

Löydät ilmaiset äänikirjat ja hyvät tarinat aanikirjoja.fi-sivustolta! Sivustolle on koottu kattava tietopaketti ilmaisista äänikirjoista ja parhaista ilmaisten äänikirjojen lähteistä. Löydät ilmaisia äänikirjoja esimerkiksi kirjastosta, Yle Areenalta ja erilaisista äänikirjapalveluista. Esimerkiksi Storytel, BookBeat ja Nextory ovat suosittuja äänikirjapalveluita, joita voi kokeilla tietyn ajanjakson ajan maksutta.

Löydät kuunneltavia ilmaisia äänikirjoja erilaisten palveluiden kautta myös lapsille. Lasten äänikirjat ovat hyvää viihdykettä esimerkiksi sellaisissa tilanteissa, joissa lapsen pitää istua pitkiä aikoja paikoillaan. Pitkät lennot, tuntikausia kestävät automatkat ja oman vuoron odottaminen ruuhkaisessa lääkäripäivystyksessä voivat olla hermoja raastavia kokemuksia ilman mielekästä tekemistä. Tästä syystä lapsiperheissä kannattaa tutustua äänikirjapalveluiden ilmaiseen tarjontaan myös lasten näkökulmasta käsin. Äänikirjat jaksavat viihdyttää lastasi silloinkin, kun et itse jaksa, voi tai ehdi lukea hänelle. Jos haluat kohentaa omaa kielitaitoasia äänikirjoja kuuntelemalla, tutustu myös äänikirjapalveluiden englanninkieliseen tarjontaan!

Hyvä älypuhelin äänikirjoille

Äänikirjojen käyttöön ei tarvita kovin teknistä älylaitetta eli hieman edullisemmallakin laitteella pärjää. On kuitenkin tärkeää, että laitteen akku kestää mahdollisimman pitkään käytössä, jotta ilmaisia äänikirjoja on kiva kuunnella myös reissussa tai vaikkapa pitkillä lenkeillä. Jos vanhan puhelimesi akku reistailee, kannattaa harkita sen päivittämistä uudella akulla. Älypuhelimen lisäksi äänikirjojen kuuntelua varten on hyvä hankkia mukavat kuulokkeet. Näin tarinoiden kuuntelu ei häiritse muita, vaikka kuuntelisit niitä ruuhkabussissa kesken työmatkan.